Fysio Fitness

Wij hebben een ruime oefenzaal aan de Gerbrand Bakkerstraat 75. In deze ruimte staat fitnessapparatuur voor cardio- en krachttraining, waarmee we patiënten extra oefenmogelijkheden kunnen bieden. We denken hierbij ook aan doortrainmogelijkheden voor patiënten met een chronische aandoening, nadat ze een revalidatieprogramma elders doorlopen hebben. We werken op kleine schaal, maximaal 4 personen onder begeleiding; vandaar onze praktijknaam: PERSONAL FYSIO FIT Van Weering. Met bloeddruk-, hartslag- en saturatiemeting houden we de gezondheid van onze patiënten in de gaten. Uiteraard kunt u na afloop douchen.

In de oefenruimte hebben we staan:

Deze extra trainingsmogelijkheid is ook goed bij sportblessures om de belastbaarheid weer volop te trainen. Wij zijn geen sportschool, onze apparaten staan ten dienste van onze patiënten.

WAT IS PERSONAL FYSIOFIT?

In onze fitness werkt u aan uw conditie, verbetert u uw bloedsomloop en versterkt u uw spieren waardoor de belastbaarheid verbeterd wordt. Ideaal voor patiënten met long- of hartklachten of andere chronische aandoeningen. Ook voor mensen die tijdens hun revalidatie (na een operatie of blessure) actief willen werken aan hun herstel is fysiofitness zeer geschikt.

Zeker in het begin krijgt u intensieve begeleiding van een van onze medewerkers en wordt er gezamenlijk met u een oefenprogramma opgesteld. Vandaar onze praktijknaam: Personal Fysio Fit.

We werken op kleine schaal. Er is plaats voor maximaal 4 personen.

Personal FysioFit is enkel voor onze patiënten.