De Praktijk

Personal Fysio Fit van Weering is al meer dan 40 jaar uw praktijk voor fysiotherapie in Groningen. Onze praktijk heeft twee vestigingen: aan het H.A. Kooykerplein 4-1 en de Gerbrand Bakkerstraat 75. Ons team bestaat uit: Rik van Weering, Marjolein Dollekamp, Rosanne Ottevanger, Edwin Winter, Eva Reinders en Esther Haaijema. Persoonlijk contact staat altijd voorop. Wij werken individueel en met kleine groepen, met maximaal 3 personen. U krijgt altijd dezelfde fysiotherapeut en niet iedere keer een ander, dat is wel zo fijn.

AANDACHTSGEBIEDEN EN SPECIALISMEN

Wij hebben diverse aandachtsgebieden binnen de praktijk namelijk: fysiotherapie, manuele therapie, triggerpoint therapie, behandeling bij bekkeninstabiliteit, stuitpijn, nek-, schouder- en rugklachten en sportblessures. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in specialistische behandelmethodes: dry needling, medical taping©, Mulligan©, COPD en NSA (volgens Stenvers). Wij beschikken over een ruime oefenzaal waar we u persoonlijk kunnen begeleiden tijdens uw revalidatie.

REFERENTIES EN KWALITEITSWAARBORG

Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapeuten en zijn B.I.G. geregistreerd. Daarnaast zijn we Onze praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen en werkt geheel volgens de richtlijnen van het K.N.G.F. en het N.V.M.T. (het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie en Manuele therapie).

Heeft u nog vragen over onze praktijk, medewerkers of behandelingen, neem dan gerust contact met ons op.