UPDATE CORONA

UPDATE CORONA

Sinds 15 maart gelden in Nederland extra strenge maatregelen om verspreiding van het Corona- virus te beperken. Vooralsnog mogen eerstelijns-praktijken open blijven voor noodzakelijke zorg. We volgen in deze de richtlijnen van het RIVM.

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen hebben we besloten voorlopig met alle OEFENGROEPEN te STOPPEN.
1 op 1 behandelingen kunnen in principe nog wel doorgang vinden. Huisbezoeken doen we alleen na overleg en indien noodzakelijk.

We vragen iedereen om meteen na binnenkomst in de praktijk, goed de handen te wassen met zeep en nadien met papieren doekjes af te drogen.

Uiteraard volgen wij de strengere regels omtrent hygiëne, we raden onze patiënten ten zeerste aan dat ook te doen. Wij zullen (nieuwe) patiënten geen hand meer geven. Ook zullen we alle handcontactpunten en de behandelbanken extra vaak schoonmaken.
U wordt vriendelijk verzocht geen kind(eren) mee te nemen naar de praktijk.

We vragen jullie om bij verkoudheidsklachten, niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten of koorts NIET NAAR DE PRAKTIJK TE KOMEN. Bel dan naar 050-3130220 of mail naar info@praktijkvanweering.nl . Als 1 van de therapeuten deze klachten heeft moet hij/zij ook thuis blijven.
Het kan zijn dat we soms telefonisch niet goed te bereiken zijn, door de vele mensen die bellen met vragen. Afmeldingen ontvangen we dan ook het liefst per mail.

Met vriendelijke groet, alle medewerkers van Fysiotherapie Van Weering

Informatie